logo-links2

Graag uw bedrijfsnaam invoeren
Ongeldig e-mail adres
Invalid Input

Benieuwd hoe je als partner je kunt profiteren
van de werkwijze van Baanconcept? Vul dan bovenstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

soc-btn-linkedin

soc-btn-twitter

soc-btn-facebook

Terug

 

Over Baanconcept

 

Baanconcept is a Uniek concept van DAT de krachten van Werkgevers bundelt en
competenties van Werknemers Benut OM Arbeidsparticipatie te maximaliseren. Baanconcept Vindt DAT oude methodes Niet meer Passen bij de moderne Arbeidsmarkt. De participatie van Werknemers en de Kwaliteit van werk Kan aanzienlijk Verbeteren deur Een integrale approach van Arbeid.

 

Het concept

 

Baanconcept wil de huidige benadering van arbeidsparticipatie veranderen. Dat doen wij door de krachten van werkgevers te bundelen en de competenties van werknemers te benutten om de inzet van arbeid te verhogen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Door ons uitgebreide netwerk van werkgevers voelen wij goed aan waar er vraag is en welke competenties gewenst zijn. We kennen de markt, we kennen werkgevers en we kennen de competenties van werknemers. Indien wenselijk coachen en ondersteunen wij werknemers. Door onze integrale aanpak komt de arbeid altijd op de goede plek en worden de competenties optimaal gebruikt. Dat is onze belofte. En belofte maakt werk.

Wie wij zijn

 

Baanconcept is een maatschappelijk betrokken organisatie voor arbeidsparticipatie en arbeidsreïntegratie. We willen de vraag naar arbeid stimuleren met slimme oplossingen en de kwaliteit van werk verbeteren. Dat is goed voor werkgever en werknemer.

We gebruiken transitiemanagement om deze doelen te verwezenlijken. Dit is een methodiek die gericht is op verandering in de toekomst door een integrale marktbenadering. Wij willen zo open en transparant mogelijk zijn, omdat wij dit als voorwaarde zien voor optimale samenwerking. We benaderen klanten met veel inhoudelijke kennis, enthousiasme en betrokkenheid. Hierbij handelen we praktisch en soms confronterend. We zijn in staat om no nonsens de handen uit de mouwen te steken om uiteindelijk een duurzame verandering teweeg te brengen in de arbeidsmarkt.

Wat wij doen

 

Baanconcept brengt de werkgever en werknemer dichter bij elkaar. We hebben de expertise in huis om werknemers op te leiden en te trainen om hen zo naar de goede baan te begeleiden. Wij ondersteunen en coachen de werknemer en blijven begeleiden. Dat sterkt vertrouwen en motivatie. Baanconcept werkt samen met werkgevers en laat werkgevers samenwerken. Hierdoor vormen wij een uitgebreid netwerk en weten wij exact waar welke arbeid nodig is.

 

Franchise

 

Het concept van Baanconcept is uniek. We zijn altijd op zoek naar reïntegratiebureaus en uitzendbureaus die gebruik willen maken van ons concept, en een andere weg in willen slaan onder de naam Baanconcept of met ons label ‘Baanconcept’. Baanconcept heeft nu acht vestigingen en wil voorlopig blijven doorgroeien. Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Voorbeelden

Voorbeelden