logo-links2

Graag uw bedrijfsnaam invoeren
Ongeldig e-mail adres
Invalid Input

Benieuwd hoe je als werknemer kunt profiteren
van de werkwijze van Baanconcept? Vul dan bovenstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

soc-btn-linkedin

soc-btn-twitter

soc-btn-facebook

terug

 

Ik ben een werknemer

 

De ideale werkgever is een werkgever die een baan heeft die op het lijf geschreven is. Een werkgever waar je kunt groeien in je werk en die je de mogelijkheid geeft om opleidingen te volgen. Die er voor je is wanneer het nodig is en altijd op tijd betaalt. Die altijd werk voor je heeft en je een andere baan aanbiedt wanneer je die behoefte hebt. Benieuwd hoe we de ideale werkgever voor je vinden? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 

 

Het concept

 

Baanconcept gelooft in jouw kwaliteiten. Iedere werknemer heeft talenten en heeft ervaringen opgedaan en competenties ontwikkeld. Door ons zeer uitgebreide netwerk van werkgevers weten wij precies wat een werkgever zoekt. Daarnaast kunnen we snel inschatten wat bij jou past. Mocht het nodig zijn, dan bieden we je opleiding en training. Zo zorgen wij ervoor dat jij de juist baan vindt en daarin kunt doorgroeien. Door onze integrale aanpak beloven we meer kwaliteit en zekerheid dan detacherings- en uitzendbureaus. En belofte maakt werk.

Wat wij doen voor jou

 

Baanconcept wil niet alleen bedrijven aan personeel helpen. Wij willen de werkgelegenheid vergroten en de kwaliteit van arbeid verbeteren. Daarom beoordelen we jou op je competenties. Wij kijken naar wat je kunt, wat je wilt en wat je kunt ontwikkelen.

Baanconcept biedt je alle ondersteuning die je nodig hebt. We leiden je op, geven training en coaching, helpen je bij het solliciteren en ondersteunen je als je werk gevonden hebt.

Vacatures