logo-links2

Graag uw bedrijfsnaam invoeren
Ongeldig e-mail adres
Invalid Input

Benieuwd hoe je als werkgever kunt profiteren
van de werkwijze van Baanconcept? Vul dan bovenstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

soc-btn-linkedin

soc-btn-twitter

soc-btn-facebook

terug

 

Ik ben een werkgever

 

De ideale werknemer is een werknemer die de juiste competenties heeft voor uw type werk. Niet te weinig, maar ook niet te veel. Die er is wanneer er werk is en die er misschien even niet is wanneer er geen werk is. Die je niet hoeft te betalen als hij of zij ziek is en die kan groeien. Benieuwd hoe we die ideale werknemer voor u selecteren? We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

 

Over het belang van goed personeel hoeven wij u waarschijnlijk niets te vertellen. Baanconcept werft, selecteert, coacht en begeleidt werknemers. Zo verbeteren wij de kwaliteit van arbeid aanzienlijk. Baanconcept biedt u een netwerk waarin u kunt samenwerken om de juiste arbeid in te zetten en te waarborgen. Daardoor krijgt u precies de arbeid waar uw organisatie om vraagt. Via Baanconcept kunt u personeel inhuren zoals u dat wilt: op basis van detachering, payrolling of uitzending. Als partner van Baanconcept bieden wij u ook een P&O-service. Hier kunt u altijd terecht voor advies over uw P&O-kwesties. Om de voordelen inhoudelijk te bespreken, komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Het concept

 

Voor werkgevers heeft werken met Baanconcept veel voordelen. Wij doen namelijk veel meer dan enkel het werven en selecteren van personeel. Door samen te werken met Baanconcept hoort u bij een netwerk van werkgevers die gezamenlijk de kwaliteit van arbeid nastreven. Door werkgevers niet alleen individueel te benaderen, maar ook als groep te zien, verkleinen we de risico‚Äôs en vergroten de kansen voor zowel werkgevers als werknemers. Wij beloven zekerheid en mogelijkheden. En belofte maakt werk.